Winterdip? Ga naar buiten en doe de winter zip!

Wist je dat het gezond is om tijdens de wintermaanden naar buiten te gaan? Bij klimbos Winterswijk kun je de hele winter komen ziplinen en klimmen op het lage klimparcours. Daarnaast is de survival hindernisbaan ook geopend voor groepen vanaf 8 personen. Gegarandeerd plezier voor de hele familie. Kom jij binnenkort een frisse neus halen? Wij werken in het najaar en de winter op reservering. Je kunt al reserveren vanaf 4 personen! Kijk hier voor Lees meer…

Openingstijden najaar en winter

Wij hebben leuk nieuws want Klimbos Winterswijk is ook in het najaar en de winter open. Let wel op dat je een reservering maakt online of je aanvraag indient via de contactpagina. Het klimbos is in deze periode alleen op reservering geopend. Wij nemen reserveringen uiterlijk 1 dag van tevoren aan op beschikbaarheid. Dit geldt voor de periode vanaf 14 september 2022 t/m 31 maart 2023 (m.u.v. vakanties).    

Super leuk!! Go-Kids testte een kinderfeestje bij Klimbos Winterswijk… lees hier de blog!

Klimmen en vliegen tussen de bomen bij Klimbos Survival Winterswijk. Op een zonnige en warme woensdagmiddag verzamelden we de kinderen bij school en gingen we op weg naar Winterswijk. Het was even een uurtje rijden maar met vijf kinderen achterin en een bevriende moeder naast mij was dat geen enkel probleem. Onderweg stopten we nog even voor een snelle picknick langs de snelweg (het voelde zelfs een beetje als vakantie ;-)) en rond twee uur Lees meer…

Kom bij ons je verjaardag vieren met een super gaaf klimfeest!

Ben je jarig? Of organiseer je een verjaardagsfeestje? Boek bij ons een avontuurlijk verjaardagsfeestje en bereik samen grote hoogtes en meet je krachten met je vrienden! Keuze uit 3 activiteiten Inclusief een klimdiploma, iets lekkers en een cadeautje voor de jarige! Vanaf 5 personen 3 uur klimplezier Reserveer eenvoudig online de tickets! Ook kun je alvast een super coole uitnodiging downloaden van Klimbos Winterswijk.  

Facebook winactie! Vanaf 12 maart zijn wij weer geopend.

Win 2x klimtickets voor Klimbos Survival Winterswijk! Meedoen kan via deze link: WIN ACTIE Vanaf zaterdag 12 maart zijn we weer open. En dat vieren we graag met een leuke winactie. Laat ons in een reactie weten met wie jij graag wil komen klimmen en waarom Meedoen kan t/m zaterdag 5 maart. Op zondag 6 maart kiezen wij de winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Let op: de klimtickets zijn voor het parcours vanaf 1,50m.