Klimparcours hoog
In het parcours krijg je te maken met leuke en uitdagende survival hindernissen op hoogte. Na een uitgebreide (veiligheid)instructie kan er worden geklommen. Het parcours bereikt op het hoogste punt een hoogte van 15 meter. Het gekozen parcours (linksom of rechtsom) hangt af van het niveau van de deelnemers. Het unieke aan ons klimparcours is dat je jezelf ‘over klikt’ van hindernis naar hindernis. Wij werken niet met broekjes, maar met integraalgordels (over je schouders). Aan je uitrusting zitten 2 karabijnhaken en 1 tokkel (katrol). Hierdoor wordt het klimmen bij ons een avontuurlijk en grensverleggende uitdaging, waardoor je echt het overwinningsgevoel ervaart. Er zijn altijd professionele begeleiders aanwezig die jou/de groep naar de finish coacht en de veiligheid bewaakt.

Het parcours is toegankelijk voor personen met een minimale lengte van 1.50m. U als ouder dient zelf te beslissen of uw kind zelfstandig mag klimmen. Voor deelnemers onder de 12 jaar geldt de regel dat er 1 volwassene per kind mee klimt. 

Totale tijd: 2,5 tot 3 uur.

 

Samen naar boven

 

 

Op weg naar het hogere gedeelte

 

Hoogste punt met een prachtig uitzicht

 

Survival hindernisbaan 
Een avontuurlijke teambuilding activiteit met opdrachten en een wedstrijdelement (niet verplicht) voor deelnemers vanaf 7 jaar. Na uitleg van de instructeur doen de deelnemers een proefronde. Deze activiteit is zonder gebruik van klimgordels en zonder gebruik van een klimset. Er wordt gebruik gemaakt van hindernissen tot een maximale hoogte van 3,5 meter. Het niveau wordt op de deelnemers aangepast en is daarom voor jong en oud! Na een pauze van 10 minuten wordt er een obstakel race gedaan (niet verplicht).

Totale tijd: 1,5 tot 2 uur.

 

Teambuilding, sportdag, kinderfeestje

 

Met je familie een avontuur beleven