Klimparcours hoog
Indien je het klimparcours hoog hebt gereserveerd wordt de groep in tweetallen verdeeld. In het parcours krijg je te maken met duo opdrachten en teambuilding waar je wordt uitgedaagd goed met elkaar te communiceren. Na een uitgebreide (veiligheid)instructie kan er worden geklommen. Het parcours bereikt op het hoogste punt een hoogte van 15 meter. Het gekozen parcours (linksom of rechtsom) hangt af van het niveau van de deelnemers. Het unieke aan ons klimparcours is dat je jezelf ‘over klikt’ van hindernis naar hindernis. Wij werken niet met broekjes, maar met integraalgordels (over je schouders). Aan je uitrusting zitten 2 karabijnhaken en 1 tokkel (katrol). Hierdoor wordt het klimmen bij ons een avontuurlijk en grensverleggende uitdaging, waardoor je echt het overwinningsgevoel ervaart. Er zijn altijd professionele begeleiders aanwezig die jou/je team naar de finish coacht en jouw veiligheid bewaakt.

Voor kinderen wordt een minimale lengte van 1.50m geadviseerd. Jij als ouder dient zelf te beslissen of het kind zelfstandig mag klimmen. Voor deelnemers onder de 12 jaar adviseren wij 1 volwassene per kind mee te laten klimmen. Indien je vindt dat uw kind “zelfstandig” kan klimmen, kun je ervoor kiezen om ze alleen te laten gaan. Alle deelnemers kunnen na een eigen risicoverklaring en, indien nodig, met toestemming van ouders zelfstandig klimmen.

Totale tijd: 2 tot 2,5 uur.

 

Samen naar boven

 

 

Op weg naar het hogere gedeelte

 

Hoogste punt met een prachtig uitzicht

 

Survival hindernisbaan laagparcours
Een avontuurlijke teambuildingsactiviteit met samenwerkingsopdrachten en een wedstrijdelement voor deelnemers vanaf 7 jaar. Na uitleg van de instructeur doen de deelnemers een proefronde. Deze activiteit is zonder gebruik van klimgordels en zonder gebruik van een klimset. Er wordt gebruik gemaakt van hindernissen tot een maximale hoogte van 3,5 meter. Het niveau wordt op de deelnemers aangepast. Na een pauze van 10 minuten wordt er een wedstrijdelement toegevoegd.

Totale tijd: 1,5 tot 2 uur.

 

Back2Basic Bootcamp
Blijf je liever dichtbij de grond? En heb je zin om lekker te trainen in de buitenlucht? Boek dan onze activiteit Back2Basic Bootcamp. We maken gebruik van verschillende materialen zoals boomstammen, autobanden en touwen. Er zullen survival hindernissen worden toegevoegd voor een extra dimensie aan deze bootcamp. We maken gebruik van alles wat het bos ons te bieden heeft en begeven ons voornamelijk op de laagste verdieping van het klimbos, namelijk de begane grond. Fun staat voorop, waarbij we onszelf en elkaar soms mogen uitdagen en er ook wel een druppeltje zweet zal vallen. Deze activiteit zal altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur worden gedaan. Het is een sportieve activiteit en de lessen zullen elke keer variëren. Vanaf 4 personen gaat de bootcamp door en is voor personen vanaf 16 jaar. 

Duur: 1 tot 1,5 uur

 

 

Teambuilding, sportdag, kinderfeestje

 

Met je familie een avontuur beleven