Klimparcours hoog
In het parcours krijg je te maken met survival hindernissen op hoogte waar je wordt uitgedaagd goed te communiceren. Na een uitgebreide (veiligheid)instructie kan er worden geklommen. Het parcours bereikt op het hoogste punt een hoogte van 15 meter. Het gekozen parcours (linksom of rechtsom) hangt af van het niveau van de deelnemers. Het unieke aan ons klimparcours is dat je jezelf ‘over klikt’ van hindernis naar hindernis. Wij werken niet met broekjes, maar met integraalgordels (over je schouders). Aan je uitrusting zitten 2 karabijnhaken en 1 tokkel (katrol). Hierdoor wordt het klimmen bij ons een avontuurlijk en grensverleggende uitdaging, waardoor je echt het overwinningsgevoel ervaart. Er zijn altijd professionele begeleiders aanwezig die jou/de groep naar de finish coacht en de veiligheid bewaakt.

Het parcours is toegankelijk voor personen met een minimale lengte van 1.50m. U als ouder dient zelf te beslissen of uw kind zelfstandig mag klimmen. Voor deelnemers onder de 12 jaar geldt de regel dat er 1 volwassene per kind mee klimt. 

Totale tijd: 2 tot 2,5 uur.

 

Samen naar boven

 

 

Op weg naar het hogere gedeelte

 

Hoogste punt met een prachtig uitzicht

 

Survival hindernisbaan laagparcours
Een avontuurlijke (teambuilding) activiteit met opdrachten en een wedstrijdelement (niet verplicht) voor deelnemers vanaf 7 jaar. Na uitleg van de instructeur doen de deelnemers een proefronde. Deze activiteit is zonder gebruik van klimgordels en zonder gebruik van een klimset. Er wordt gebruik gemaakt van hindernissen tot een maximale hoogte van 3,5 meter. Het niveau wordt op de deelnemers aangepast en is daarom voor jong en oud! Na een pauze van 10 minuten wordt er een obstakel race gedaan (niet verplicht).

Totale tijd: 1,5 tot 2 uur.

 

Back2Basic Bootcamp
Blijf je liever dichtbij de grond? En heb je zin om lekker te trainen in de buitenlucht? Boek dan onze activiteit Back2Basic Bootcamp. We maken gebruik van verschillende materialen zoals boomstammen, autobanden en touwen. Er zullen survival hindernissen worden toegevoegd voor een extra dimensie aan deze bootcamp. We maken gebruik van alles wat het bos ons te bieden heeft en begeven ons voornamelijk op de laagste verdieping van het klimbos, namelijk de begane grond. Fun staat voorop, waarbij we onszelf en elkaar soms mogen uitdagen en er ook wel een druppeltje zweet zal vallen. Deze activiteit zal altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur worden gedaan. Het is een sportieve activiteit en de lessen zullen elke keer variëren. Vanaf 4 personen gaat de bootcamp door.

Duur: 1 tot 1,5 uur

 

 

Teambuilding, sportdag, kinderfeestje

 

Met je familie een avontuur beleven