Yes! Er mag geklommen worden in ons klimbos.

Wij zijn druk bezig met de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden van ons klim parcours. Daarom is deze tijdelijk gesloten! Daarnaast kunnen wij vast verklappen dat er een uitbreiding komt van ons klim parcours. Naast ons 15m hoge parcours komt er ook een 4m hoge zip line parcours !! Houd ons goed in de gaten voor alle nieuwtjes. Volg ook onze pagina’s op Facebook en Instagram

Dat betekend niet dat er nu helemaal niks te doen is! De survival hindernisbaan is geopend. Kijk hier voor de openingstijden van de survival hindernisbaan.

Hoe gaan wij om met de Corona maatregelen?

Uiteraard hanteren wij alle maatregelen van het RIVM en de overheid. Daardoor zijn er een aantal extra maatregelen en aandachtspunten van toepassing. Om te komen klimmen hoef je niet in het bezit te zijn van een vaccinatie-, testen voor toegang- of herstelbewijs. Bij klachten blijf je uiteraard wel thuis.

Onze maatregelen:

  • Er kan alleen via onze website gereserveerd en betaald worden. Op locatie is dit dus niet mogelijk.
  • De WC’s mogen gebruikt worden.
  • Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per blok.
  • Het is niet mogelijk om toeschouwers mee te nemen.
  • Er zijn desinfecterende middelen aanwezig.

Wij houden ons dus aan de RIVM maatregelen. Wij hopen dat jij niet alleen aan de veiligheid van jezelf denkt, maar ook aan die van andere gasten en onze collega’s. Houd dus afstand. Ben je ziek? Kom dan niet! Bij ziekte neem je persoonlijk contact met ons op en zoeken wij naar een passende oplossing. 

Tot snel bij Klimbos Winterswijk!