Bedrijfsuitjes

 

Organiseer jij een bedrijfsuitje? Kijk dan niet verder! KSwinterswijk is de ultieme teambuilding activiteit. Samen met  collega’s kom je fysieke en mentale uitdagingen tegen in ons klimbos. Of je nu kiest voor het hoge klimparcours of de survival hindernisbaan: op vlakken als (zelf)vertrouwen, zelfinzicht en teamwork zullen jullie worden uitgedaagd. Samen vormen jullie een team en help je elkaar de finish te halen. Naast een leuke en gezellige activiteit, leer je elkaar nog beter kennen, wat uiteindelijk een mooie bijdrage is aan de sfeer binnen het team.

 

 

Vrijgezellenfeest

 

Het vrijgezellenfeest is het unieke moment om de aankomende bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten. Daar hoort natuurlijk een avontuurlijke activiteit bij! Bij KSwinterswijk kunnen zowel ervaren als onervaren klimmers meedoen. Het hoge klimparcours of de survival hindernisbaan zijn fun & een leuke uitdaging voor de gehele groep. Heb je verzoekjes voor de bruid/bruidegom? Wij werken graag mee aan jullie plannetje!

 

(Kinder)verjaardagsfeest

 

Ben je jarig? Of organiseer je een verjaardagsfeestje? Boek bij ons een avontuurlijk verjaardagsfeestje voor jong & oud en voor zowel ervaren & onervaren klimmers. Het klim parcours is toegankelijk voor personen met een minimale lengte van 1,50 en voor de survivalbaan geldt een minimale leeftijd van 7 jaar. Let op: voor het klim parcours dienen volwassenen aanwezig te zijn bij kinderen t/m 12 jaar. Niet klimmers betalen geen entree en kunnen toezicht houden/begeleiden vanaf de grond. T/m 12 jaar vragen wij een volwassene per kind mee te laten klimmen (alleen bij hoge klimparcours). Mee klimmende volwassenen betalen wel entree. Voor de survival hindernisbaan en de kids bootcamp vragen wij altijd ouders/begeleiders bij de groep. Zij betalen geen entree. 

Prijzen:

  • Klimmen vanaf €20,00 p.p.
  • Survival hindernisbaan vanaf €9,00 p.p.

Extra bij te boeken:

Lemonade party à €4,00 p.p. (let op: dit is exclusief de activiteit)

  • 1x gevulde limonadetap van 5L
  • Klimdiploma

Vraag naar de mogelijkheden!

KSwinterswijk is uiteraard ook te boeken voor familie weekenden, schoolactiviteiten enzovoort.