Bedrijfsuitjes

 

Organiseer jij een bedrijfsuitje? Kijk dan niet verder! KSwinterswijk is de ultieme teambuildingsactiviteit. Samen met  collega’s kom je fysieke en mentale uitdagingen tegen in ons klimbos. Of je nu kiest voor het hoge klimparcours, de survival hindernisbaan laagparcours of de Back2Basic Bootcamp: op vlakken als (zelf)vertrouwen, zelfinzicht en teamwork zullen jullie worden uitgedaagd. Samen vormen jullie een team en help je elkaar de finish te halen. Naast een leuke en gezellige activiteit, leer je elkaar nog beter kennen, wat uiteindelijk een mooie bijdrage is aan de sfeer binnen het team.

 

Vrijgezellenfeest

 

Het vrijgezellenfeest is het unieke moment om de aankomende bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten. Daar hoort natuurlijk een avontuurlijke activiteit bij! Bij KSwinterswijk kunnen zowel ervaren als onervaren klimmers meedoen. Het hoge klimparcours, de survival hindernisbaan laagparcours of de Back2Basic Bootcamp zijn fun & een leuke uitdaging voor de gehele groep. Heb je verzoekjes voor de bruid/bruidegom? Wij werken graag mee aan jullie plannetje.

 

(Kinder)verjaardagsfeest

 

Ben je jarig? Of organiseer je een verjaardagsfeestje? Boek bij ons een avontuurlijk verjaardagsfeestje voor jong & oud en voor zowel ervaren & onervaren klimmers. Het hoge parcours is toegankelijk voor personen met een minimale lengte van 1,50 en voor het lage parcours geldt een minimale leeftijd van 7 jaar. Let op: voor het hoge parcours dienen 2 volwassenen per groep aanwezig te zijn bij kinderen t/m 12 jaar.

 

KSwinterswijk is uiteraard ook te boeken voor familieweekenden, schoolactiviteiten enzovoort.