Welkom bij Klimbos Survival Winterswijk

Klik hier voor demo grotere groep

Het Klimbos is uniek in zijn soort. Het eerste klimbos met diverse mogelijkheden en door de grote diversiteit die het te bieden heeft is er voor elke leeftijd iets te beleven.Voor de kinderen is er de survival hindernisbaan, ook voor mensen die nog twijfelen of ze alle spanning en sensatie wel aandurven is er de survival hindernisbaan. De overige parcoursen met hoogten tot wel 15 meter zijn met gebruik van een klimset onder begeleiding vanaf de begane grond een avontuur.

Op diverse hoogte in het bos veel spannende activiteiten zoals een tokkelbaan, indianenbrug, klimtouwen, klimhindernissen, evenwichtsbalken, klossen op hoogte, ladders, abseilen enz.

Een geweldige uitdaging, wat je ook doet!
De activiteiten worden zo aangeboden dat er voor ieders persoonlijke beleving een uitdaging ontstaat die zich op de grens van het haalbare beweegt. De veiligheid blijft op elk niveau 100% en wordt gewaarborgd door deskundige begeleiding en gebruik van gecertificeerde materialen.
Goed beveiligd, geïnstrueerd en gezekerd geven wij je de kans door bomen te klauteren en te slingeren. Voor deelname heb je geen speciale kracht of persoonlijke conditie nodig.

Er zijn diverse mogelijkheden voor kinderen en volwassenen vanaf 7 jaar, verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 6 a 8 personen.
De deelnemers nemen voor eigen risico deel aan deze activiteit: de organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade of letsel.