Na de persconferentie van 6 mei is het helaas nog niet mogelijk om jullie met hele grote groepen te ontvangen in ons Klimbos.

Het stappenplan van de overheid om stap voor stap NL uit de lockdown te krijgen geeft wel duidelijk aan dat wij als klimbos vanaf 11 mei de poort weer mogen openen met bepaalde voorwaarden. Er zijn versoepelingen in het samenkomen mits de maatregelen van het RIVM kunnen worden nageleefd.

Na het horen van deze versoepelde maatregelen krijgen wij ook weer wat meer ruimte om klimmen in de buitenlucht uit te werken. Daarmee kunnen wij met enthousiasme mededelen dat wij vanaf maandag buitenactiviteiten weer kunnen organiseren mits we ons houden aan de 1,5 meter afstand.

Tot 1 september a.s. geven wij een korting. Boek nu snel je uitje doormiddel van het reserveringsformulier dan sturen wij alle benodigde informatie toe.

Wij snappen de verlengde maatregelen maar zetten alles op alles om jullie binnenkort ook weer met grotere groepen te kunnen ontvangen in ons mooie Klimbos. 

We keep you updated.